Hylder af træ

IMG_0259IMG_0346IMG_0644IMG_0635IMG_0622IMG_0634

I sommerferien gik jeg med tanker om at lave lidt om på mit værelse, og derfor har jeg siden sommerferien arbejdet på at få sat nye hylder op, samt på at lave et nyt skrivebord (mere om skrivebordet senere…).

Første skridt på vejen til de nye hylder var at finde nogle jeg gad at have. IKKE nemt! Jeg kunne godt tænke mig nogle træhylder som så lidt retro/rustikke ud. Derfor kiggede jeg i diverse forskellige genbrugsbutikker for at finde mig nogle “nye” retro hylder, men jeg fandt bare ingenting. Derfor satte jeg i stedet jagten i gang på DBA, og efter flere omgange af søgninger fandt jeg disse tre hylder (se ovenstående billeder).
Træet er genbrugstræ fra gamle paller, og jeg synes det giver hylderne et super fedt look. Hyldebærerne var med i handlen, og sælgeren fortalte, at han havde købt dem i Housedoctor (hvis I skulle have lyst til at få fat i sådan nogle 😉 ).

Med hjælp fra min far, har jeg nu fået disse tre ret rustikke hylder op at hænge. Jeg synes det er blevet rigtig godt!
Mit eneste problem er at “indrette” dem. Jeg har svært ved helt at bestemme mig for hvilke ting der skal stå på dem, og hvordan tingene skal stå – det ser altid så pænt og enkelt ud når man ser indretningsbilleder på instagram og i boligmagasiner…
Men jeg prøver mig lidt frem, det kan jo altid laves om 😉

Advertisements

One thought on “Hylder af træ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s