Krea gave og mandala

IMG_1962 kopiIMG_1984IMG_1970-1 (trukket), kopi 2IMG_1969

I søndags var jeg til min kusines konfirmation, og jeg gav hende denne lille beholder til hilsner. Jeg havde tegnet mandala mønster og printet det, så gæsterne kunne skrive en hilsen bag på kortene og derefter lægge dem i glasbeholderen til hende.

Jeg er ret vild med denne gave idé – den er simpel samtidig med at være ret personlig. Jeg husker hvor glad jeg selv blev, da jeg læste de hilsner mine venner og familie havde skrevet til mig til min studenterfest, hvor jeg havde denne glaskrukke stående. Jeg håber at min kusine bliver glad og mindes hendes konfirmation når hun læser sedlerne fra venner og familie.

Kortene/papirlapperne kan man dekorere på mange måder og man kan selvfølgelig også lade helt være, men jeg synes det blev ret fint med dette mandala mønster. Jeg tegnede to A4 ark med runde mønstre på, som jeg derefter scannede ind på min computer, hvor jeg i Photoshop skruede maks op for kontrasten (for at gøre den sorte og hvide farve så tydelig som muligt), og printede det derefter ud på kraftigt papir.

God uge til jer 🙂

Ps. glaskrukken er købt i Søstrene Grene og tapen er købt i Tiger.

Advertisements

One thought on “Krea gave og mandala

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s