Åben når… (part 2)

IMG_0199IMG_0201IMG_0219IMG_0227IMG_0217IMG_0246IMG_0250

Jeg har været i gang med at lave endnu en omgang ‘åben når’-breve. Sidst jeg lavede dem, gav jeg dem til min veninde i fødselsdagsgave, og nu hvor en anden veninde snart rejser 4 måneder til Tanzania, så tænkte jeg at det ville være oplagt med nogle nye af disse fine breve.

Jeg er helt vild med selve idéen, hvilket også er grunden til at jeg har lavet dem igen. Brevene er tænkt sådan, at de kan åbnes i en bestemt situation, eller hvis man har det på en bestemt måde. Titlerne kan være alt lige fra ‘åben når… du savner mig’ til ‘åben når… du keder dig’. Det handler bare om at være kreativ og finde på emner der vil passe til den person man giver brevene til. Denne gang har jeg tænkte meget i rejse-emner.

Her et par eksempler (se også billederne ovenfor):

Åben når… du savner mig
I Søstrene Grene fandt jeg en lille notesbog, som jeg lavede til en mini-scrapbog om vores minder sammen. Jeg klistrede billeder og tekst ind i bogen og pyntede den med tape og klistermærker.

Åben når… du har det pisse varmt
Her fik jeg den idé at lægge nogle vandballoner i kuverten, for så kan det være hun kan starte en vandkrig og blive kølet lidt af 😉

Åben når… du keder dig
Jeg købte et spil Sorteper i Søstrene Grene, som ikke fylder meget, og som jeg tænker er et spil alle kan spille, uanset hvem hun befinder sig sammen med.

Åben når… du har lært lidt af deres sprog
I dette brev oversatte jeg nogle forskellige sætninger fra dansk til swahili, som er det sprog de snakker i Tanzania. Forhåbentligt forstår hun noget af det, ellers må hun bede om hjælp hos de lokale 😉

Generelt har jeg skrevet en lille hilsen i hvert brev, og så er der enkelte breve hvor jeg har vedlagt nogle småting. Mange af materialerne har jeg fundet i Søstrene Grene til næsten ingen penge – bl.a. det virkelig fine papir som jeg har foldet kuverterne af.

Jeg har brugt en del tid på at pynte og dekorere de forskellige kort, men næsten lige meget hvor meget eller hvor lidt man gør ud af brevene, så er jeg sikker på, at personen som modtager og senere åbner de forskellige breve, vil sætte stor pris på dem og tanken bag 🙂

Se også det ældre indlæg: Åben når…
Eller det endnu nyere indlæg: Åben når… (part 3)

Husk at du kan følge frkfingernem på instagram!😀

————————

Køb ‘åben når’ – breve
– og giv dem til en du holder af

Sæt nummer 1:IMG_4021

Sæt nummer 2:IMG_4030

Sæt nummer 3:IMG_4036

Jeg sælger disse sæt ‘åben når’-breve, så hvis du mangler en gave til én du holder af, så er dette en perfekt gaveidé🙂

For 65 kr. får du:
– 6 breve i fint papir
– Papirsedler med ‘åben når…’ + ‘åben NU’
– Blankt papir som du selv kan skrive på
– Snor til at pakke de færdige breve ind i

Når du får sættet, er det eneste du skal gøre at skrive nogle søde/sjove hilsner og lægge dem i brevene og derefter klistre papirerne med ‘åben når…’ på brevene. På de blanke stykker papir kan du skrive hvornår brevene skal åbnes.

Få idéer til dine ‘åben når’-breve HER.

Udfyld nedenstående med navn og e-mail, hvis du er interesseret – så sender jeg et sæt ‘åben når’-breve til dig for 65 kr. inkl. porto.

Skriv i kommentaren hvilket sæt du ønsker, så vender jeg tilbage til dig.

Advertisements

4 thoughts on “Åben når… (part 2)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s